Termékismertető

A Solarspot® egy olyan speciális bevilágító rendszer, ami az épület belsejébe továbbítja atermészetes fényt. A Solarspot® cső alakú bevilágító rendszer, a mailegjobb technológia az ablaktalan helyiségek megvilágítására, a tökéletes komfortérzet biztosításához és az energiaszükséglet csökkentéséhez.

Tulajdonságainak köszönhetően nem veri vissza az infravörös hosszú hullámokat, így a rendszer hőtermelő hatása elhanyagolható. Nem tartalmaz ezüstlemezt, ezért nem fenyeget a visszaverő réteg leválása, korróziója.

A RIR és a Vegalux technológiáknak köszönhetően olyan

hatékonyságú rendszer került kifejlesztésre, melynek alkalmazásával biztosítható, hogy borús idő, hajnali vagy esti viszonyok estén is,a ritkás fényből minél több befogható legyen.

A Solarspot® bevilágító rendszer felhasználásával természetes fénnyel világíthat meg bármilyen helyiséget, a fényvezető csőnek és az elhajlító elemeknek köszönhetően akár több tíz méterhosszú elvezetéssel is. A Solarspot® fénycsatorna rendszerek különböző átmérőkben elérhetőek (Ø250 mm, Ø375 mm, Ø530 mm, Ø650 mm, Ø900 mm), amelyek a megvilágítandó terület nagyságánakés magasságának megfelelően kerül kiválasztásra.

Solarspot® fénycsatorna alkalmazása lecsökkenti az energia- és erőforrás használatot,valamint a széndioxid kibocsátást, lehetőséget nyújtva energiatakarékosabb áruházak, raktárak, iskolák, iroda- és lakóházak kialakítására.

Ennek a világítási módnak köszönhetően jelentősen csökkenthetjük a fosszilis tüzelőanyagok és a környezetkárosító anyagok használatát, így az emberi egészséget és a környezetet is védjük.

Nem szükséges energiafelhasználás a világításhoz, így az ebből eredendő költségek megspórolhatók. A természetes napfény – ami a Solarspot® fénycsatornán keresztül már a zárt terekbe is bevezethető

– az egyetlen olyan fényforrás, amely kíméli a szemet és biztosítani tudja a megfelelő

komfortérzetet, ezáltal növelve a munkavégzés hatékonyságát.

Kiemelt hazai referenciánk:

(A teljesség igénye nélkül)

TESCO -Global Zrt.-Oroszlányi áruház eladótere (Oroszlány): 120 db Ø900 mm

TESCO -Global Zrt. Raktárak: 1200 db Ø650 mm

AUDI HUNGÁRIA Zrt. (Győr): 53 db Ø375 mm

LEGO Manufacturing Kft. (Nyíregyháza): 98 db Ø530 mm

Samsung Zrt. (Jászfényszaru): 17 db Ø250 mm

TYCO 13 db Ø375 mm és 2 db Ø250 mm

IKEA (Budaörs) 33 db 530 mm

Knorr-Bremse Hungária Zrt. (Budapest) 27 db Ø375 mm

Budapest Airport Zrt (Budapest) 120 db Ø530 mm

B.Braun Medical Kft. 166 db Ø530 mm és 34 db Ø375 mm