Solarspot® A tökéletes bevilágító megoldás modern épített környezetbe.

Páratlan hatékonysága, valamint a méreteket tekintve is széleskörű termékválasztéka következtében a Solarspot a legjobb választás az Ön számára a fénycsatorna rendszerek között. A Solarspot az egyetlen nagy teljesítményű rendszer, mely – a magyarországi éghajlati viszonyok mellett is – garantáltan a maximális nappali fényt szállítja.

A Solarspot fénycsatorna rendszerek alkalmazása minden új építésű vagy már meglévő épületben, nem csak az energiafelhasználást és a szén-dioxid lábnyomot csökkenti, de jobb munka-, illetve életkörülményeket is biztosít. Ennek eredménye a jobb közérzet és munkalégkör, nem utolsó sorban pedig magának a termelékenységnek a növelkedése.

A Solarspot szabadalmaztatott fénygyűjtő technológiája, valamint a 99,7%-os fény visszaverődésű Vegalux csőtoldat biztosíték, hogy a maximális mennyiségű természetes fény jusson be az épületbe.

Solarspot® fénycsatorna rendszerek:

  • Jelentősen csökkentik, vagy akár meg is szüntetik a villany általi világítás használatát a nappali órákban
  • Javítják a termelékenységet és növelik a jó közérzetet
  • Csökkentik a hiányzások számát és az ún. ’beteg-épület’ szindrómát
  • Kitűnő hőhatásfok érhető el általa
  • Jelentősen csökkenti az épületekben keletkező üvegházhatást
  • Beengedi a napfényt olyan területekre is, melyeket korábban elérhetetlennek tűnt természetes fénnyel megvilágítani
  • Növeli a biztonságérzetet, az építkezés alatt és után, köszönhetően a kisebb nyílások kialakításának – szemben a tetőtéri ablakokhoz szükséges nyílásokkal
  • Alkalmas minden magyarországi tetőtípushoz

A Solarspot fénycsatorna rendszerek a megfelelő és természetes választás mind az építészeknek, mind pedig az építész tervezőknek, hogy maximalizálhassák a lehetséges természetes fényt az új építkezéseknél, illetve a már meglévő épületek felújítása esetén.

Ha segítségre van szüksége a műszaki előírásokkal és útmutatókkal kapcsolatban kérjük, forduljon hozzánk bizalommal a 0620/99-99-004-es telefonszámon vagy írjon e-mailt még ma!

Brosúra letöltése